Onze adviseurs

Were 2 is een adviesbureau specifiek gericht op de verzekeringsbranche en de gezondheidszorg. Wij leveren advies en bieden ondersteuning bij strategische en beleidsvraagstukken van verzekeraars, zorgverzekeraars, intermediairs, arbodiensten en zorgaanbieders. Wat Were 2 onderscheidt, is onze ervaring, kennis en kracht om in korte tijd veel informatie te verzamelen, deze te structureren, te analyseren en te visualiseren. Dit leidt tot een concreet advies, een gericht plan van aanpak en een aansluitend project voor een verandering met resultaat.

Adviseurs

Luuk de Groot
Luuk heeft ruim 20 jaar ervaring in de verzekering- en zorgsector. Zijn professionele ervaring richt zich op strategische-, operationele en beleidsvraagstukken voor inkomensverzekeraars, intermediairs, zorgverzekeraars, arbodiensten en zorgaanbieders. Zijn vaardigheden bestaan uit het analyseren en adviseren van deze marktpartijen en projecten op het gebied van distributie, productontwikkeling, positionering en samenwerkingsvraagstukken.

Remco Verheul
Remco heeft ruim 25 jaar ervaring in de verzekeringssector. Zijn professionele ervaring richt zich op strategische- en operationele vraagstukken voor leven-, pensioen- en zorgverzekeraars en intermediair. Zijn vaardigheden bestaan uit het adviseren en verbeteren van deze marktpartijen op het gebied van marketing en distributie, organisatie, operatie en klantproces.

Neem contact op met ons